Kárpittisztítás 11., 13., 18. kerület Budapest, szönyegtisztítás felsőfokon!

Kárpittisztítás 11., 13., 18. kerület Budapest, szönyegtisztítás felsőfokon!
Kárpittisztítás GY.I.K

Kárpittisztítás során számos kérdés felmerülhet, mint például hasznosságát illetően, vagy árakkal egyebekkel kapcsolatban. Itt egy csokorba szedtük a legfontosabbakat és jól meg is válaszoljuk őket.
Miért fordítsunk kellő figyelmet a rendszeres kárpittisztításra?

Nagytakarítás következtében a kárpittal bevont bútorainkat, matracainkat, szőnyegeinket nem tudjuk leporolni úgy, mint a többi bútort. Ahogyan a ruháinkat, ezeket is rendszeresen át kell mosni, takarítani kell a legmélyebb rétegekig.

Mikor válhat aktuálissá a kárpittisztítás?

A kárpitozott bútorainkat, matracainkat és szőnyegeinket általában évente ajánlott kitisztíttatni. Ennyi idő alatt már veszthet színéből, ezért érdemes frissíteni. Életmódfüggő is egyben, mennyi idő után érdemes tisztítani, hiszen a kisgyermek vagy háziállat alaposan “használt veszi” eme bútoroknak. A folyamathoz hozzátartozik az atkátlanítás is, így nem csak tiszta, de allergénmentes is lesz szeretett használati tárgya.

Mely területeken vehető igénybe a kárpittisztítás, matrac és padlószőnyeg tisztítás?

Budapest egész területén vállaljuk a tisztítást, akár kárpittisztításról, matractisztításról vagy padlószőnyeg tisztításról van szó.

Helyszíni szolgáltatást végzünk, tehát nem kell napokat várni, időpontot egyeztetni visszaszállítás miatt. Az Ön otthonában, a szeme láttára végezzük el a munkát.

Milyen szereket és gépeket használva történik a kárpittisztítás?

Kifejezetten erre a célra alkalmazható, nagy szívóerejű gépekkel dolgozunk, így a legmélyebb rétegekben is eltávolítjuk a szennyeződéseket, valamint az esetleges vegyszer maradványokat.

Amennyiben vegyszermentesíteni szeretne kárpittisztítás során, úgy kérje bio kárpittisztítási szolgáltatásunkat.

Mi a kárpittisztítás menete?

Először is a kapcsolatfelvétel során egy időpontot egyeztetünk Önnel. Ha mód van rá, akkor a tisztítandó felületeket mint például a szőnyeg, vagy a padlószőnyeg, szabaddá tesszük. A tisztítandó felületet alaposan kiporszívózzuk,

A mélytisztító eljárásnak köszönhetően teljesen átmossuk a teljes kárpitot, eljutva a legmélyebb rétegekbe. Így a baktériumokat, atkákat elpusztítva, az egyéb szennyeződések is megszűnnek.

A feloldott szennyeződést eltávolítjuk, egy erre a célra kifejlesztett nagy szívóerővel rendelkező kárpittisztító géppel.

Pár óra múltán megszáradnak a bútorok, matracok, miután újra birtokba lehet venni a tárgyakat.

Mennyibe kerül a kárpittisztítás, matractisztítás, padlószőnyeg tisztítás?

Az árazás több tényezőtől is függ, mint például a tisztítandó felület mérete, mennyire szennyezett a felület, a kárpit anyaga, és egyéb extra igények. Ezek mind befolyásolják a végleges árat.

Főoldal a Kárpittisztítás 11., 13., 18. kerület Budapest, szönyegtisztítás felsőfokon! aloldalról