A pedáns Plusz Kft. 19 éve foglalkozik szőnyegtisztítással

Valószínűleg mindenki találkozott már foltos, piszkos szőnyeggel. A gyermekkor egyik sajátossága, hogy a gyerekek olykor nehezen tisztítható nyomokat hagynak maguk után a lakásban. Ilyenkor a szülők zavartan és mérgesen próbálnak megoldást találni a foltok eltüntetésére, még akkor is, ha tisztában vannak azzal, hogy a szőnyeget ért hirtelen balesetet nem mindig lehet azonnal leplezni, és bizony a nappali nem kívánt dísze lesz a paradicsomlé vagy kiborult üdítő után hagyott szennyeződés. Cégünknél a legjobb helyen jár, ha ezeket a kellemetlenségeket orvosolni szeretné.

A Pedáns Plusz Kft. 19 éve foglalkozik lakossági szőnyegtisztítással, de a vállalati megbízások területén még régebbi tapasztalatokra tekint vissza, amely garantálja, hogy nagy hozzáértéssel igyekszünk segíteni a problémák megoldásában. Nincs olyan szennyeződés, amellyel ne találkoztunk volna az évek során és ne próbáltunk volna mindent megtenni az eltüntetéséért. Számunkra kulcsfontosságú a minőség, a pontosság, a megfelelő szakemberek alkalmazása és képzése. Alkalmazottaink rendkívül széleskörű referenciával rendelkeznek. A sikerük abban rejlik, hogy munkájuk közben különféle technikákat, a legmodernebb és legújabb eljárásokat alkalmazzák.

Weboldalunk számtalan ötlettel segíti azokat is, akik otthonukban kívánják tisztítani a szőnyegeket. Ezenkívül megtalálhatóak itt hasznos információk is, például a folttisztítás alapjairól, a különböző anyagokról és módszerekről, amelyek segítségével könnyebbé válik a tisztítás. Legyen szó akár textilről, kézzel készített szőnyegről, perzsaszőnyegről, megoldjuk a piszkos munkát. Internetes oldalunkon minden tisztítási módszer árát feltüntettük, így amikor fizetésre kerül sor, nem érheti Önt meglepetés. Kiváló minőségű, sokéves tapasztalaton alapuló, piacvezető szolgáltatásaink mellett áraink is kedvezőek. Sok tevékenységgel ellentétben, a szőnyeg -és kárpittisztítás folyamata nem nehéz és jól áttekinthető. Azok is gond nélkül igénybe tudják venni szolgáltatásainkat, akik kevébé mozognak otthonosan a mai technológiák, a számítógép vagy az internet területén.

A cégünkkel való kapcsolattartás egyszerű és több formában is igénybe vehető. Mobiltelefonon és személyesen is elérhetőek vagyunk, illetve honlapunkon is minden fontos információ megtalálható. Újdonságaink közé tartozik a varroda, amelynek specialistája Horváth Mariann, akinek a segítségével lehetősége nyílik kedvenc ruhadarabjainak a megőrzésére. A varrónő jelmondata: „Ne dobjuk ki, javítsuk meg!”

Főoldal a A pedáns Plusz Kft. 19 éve foglalkozik szőnyegtisztítással aloldalról