Kárpittisztítás profi gépekkel!

+36 70 313 20 39

Kárpittisztítás és ülőgarnitúra tisztítás AKCIÓ július 31.-ig!

Minden ülőgarnitúra tisztításánál  500Ft kedvezmény ülőfelületenként Budapesten.

Matrac Tisztítás, Autó Kárpit tisztítás, Bútorkárpit tisztítás

kárpittisztítás Budapest

 Az ár az esetleges parkolási költséget nem tartalmazza! 

Kárpittisztítás Budapest

 

 

Kárpittisztító szolgáltatás több mint 20 év tapasztalatával! Segíthetünk?

ÁRAINK  AZ  OLDAL ALJÁN!

Igény estén az Ön otthonában  szakszerűen megtisztítjuk padlószőnyegét, ülőgarnitúráját. Irodai szőnyegek tisztításában is nagy gyakorlatunk van. Bármilyen kárpitos felület tisztítását vállaljuk, amit lehet vizes-mosószeres módon tisztítani. A textilek több mint 90% -a tisztítható. Nagy rutinunk van folteltávolításban. A leragasztott padlószőnyeg tisztítását német technológiával és gépekkel végezzük. Rágógumit nyom nélkül ki tudunk venni!! Akár az autó kárpittisztítás -t is a megadott helyszínen elvégezzük.  Irodai székek  és ágybetétek tisztítását is vállaljuk. Igény szerint magas tisztítóhatású BIO minősítésű szerrel!  Budapest és Pest megye területén dolgozunk. További információkért kérjük hívja  munkatársunkat a 06 70 313 20 39-es telefonszámon. Kanapé tisztítás-t garanciával végzünk.

+36 70 313 20 39

Milyen gyakran érdemes tisztíttatni?

Általában évente egyszer mindenképpen érdemes a kárpitos felületeket megtisztíttatni, de ez igénybevételtől és igényektől függően változhat.

Kárpittisztításnál eltűnik-e a poratka az adott textilből?

 kárpittisztítás kép

kárpittisztítás képAlapos kárpittisztítás esetén igen. Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy tartós eredményt nem lehet elérni, ugyanis a poratka minden egyes helyen megtalálható, ahol mi emberek élünk. A poratka hamar visszatelepül olyan helyekre, ahol az ember gyakran tartózkodik, mivel a lehulló hámsejtjeinkkel táplálkozik. Tulajdonképpen egyes emberek szervezete a poratka ürülékére reagál. Amennyiben emiatt hívnak ki minket, érdemes egy időben egy teljes takarítást csinálni, ami mindenre kiterjed. Főként a szövetekre, függönyökre, szőnyegekre. Aggódni nem kell, rendszeres takarítással tisztán lehet tartani otthonunkat. Tapasztalataink alapján a testi tüneteket jelentősen le lehet csökkenteni, ha a takarításhoz vízszűrős rendszerű porszívót használnak. A víz megköti az apró porszemcséket ( és az ürüléket ) ezért a levegő lényegesen kevesebb ingerlő port tartalmaz, így a takarítás is kevesebb kellemetlenséggel jár.


Folttisztítást házilag is megcsinálhatom?

Mi magyarok, rendkívül kreatív, találékony emberek vagyunk! A történelem során hozzászoktunk, hogy mindent meg tudunk oldani, javítani, újra építeni…. Hajdan a háziasszonyok lényegesen több mindent elvégeztek otthon, amihez ma már szakembert érdemes hívni. A mai nőkben is tovább él elődeink leleményessége, ráadásul a piac rendkívül sok lehetőséget kínál arra, hogy a problémákat saját kezűleg megpróbáljuk orvosolni. Kihasználva azt, hogy az embereket arra kondicionálják, hogy tartsanak mindent kézben, legyen minden rendben körülöttük és ráadásul mindent most azonnal! A régen bevált praktikák sok esetben hely- és időigényesek. Nem beszélve arról, hogy sokszor a mai háztartásokban már  nem találhatóak meg azok a szerek, amikkel a régi háziasszonyok dolgoztak, és persze a belvárosban igen nehézkes kidobni a hóra a szőnyeget. :) Vagy a prakkerrel kiporolni a kertben. Régen minden lakóház udvarán volt poroló állvány.  A ruhákat, matracokat is jól kiporolták és kitették a júniusi napra, hogy az erős napfény kiégesse belőlük a mocskot. Na, ez az, amire a mai nőknek és férfiaknak sem ideje, sem helye nincsen. Ehelyett előszeretettel próbálgatják a tisztítószer gyártó cégek által kínált “csodaszereket”.

szőnyegtisztítás és kárpittisztítás

– habokat

– folttisztító szereket

– porokat

– géleket

– szódabikarbónát

Az első kérdés, ami bennünk, kárpittisztítókban felmerül, talán a legfontosabb: Hogyan lesz valami tiszta víz nélkül? Illetve úgy, hogy a rendkívül erős kémiailag előállított vegyszer nincs bő vízzel kimosva és kiszívva az anyagból? Tisztítani víz nélkül!? Szerintünk nem lehetséges!
A piszkot és a vegyi anyagokat vízzel lehet feloldani. Tehát senkinek nem javasoljuk a “csodaszerekkel” való kísérlezetést víz használata nélkül, aki a ruháit sem szereti úgy hordani, hogy egyszerűen csak a mosószerrel vagy a folttisztítóval kezeli, és utána nem mossa ki belőle!
Miért?
– Első és legfontosabb, a saját egészségünk, testünk védelme miatt! Ugye nem kell részleteznünk, hogy miért?
 Túl sok vegyileg előállított, nem természetes anyaggal találkozunk amúgy is, nem kell ezt tetézni!
– A szövet védelmében, hogy ne marja gyengítse az anyagot!

– Fontos elkerülni a negatív folt keletkezését!

           Mit okozhat a szövetben a ki nem mosott tisztítószer?
1. Mindenképpen gyengíti az anyagot! Ahhoz, hogy a makacs foltokat el tudjuk távolítani, igen erős szereket kínálnak a gyártók. Tehát ha a foltot kiszedik, akkor az ülőgarnitúra, szőnyeg színét is fakíthatják. Még akkor is ha vízzel együtt használják. Amennyiben ez nincs kiszívva a szövetből az ott szépen dolgozik tovább. A flakonon rajta van ugyan, hogy végezzen színpróbát, de ha baj van akkor nincs idő kísérletezni.
2. A maró hatású anyagok nem csak újabb foltokat vagy fakulást  eredményezhetnek, hanem a szövet gyengülését, lyukadását is!
3. A szövetben maradt ragacsba a későbbiekben ugyanúgy beleül a por. Az ülőgarnitúra az egyik legnagyobb por fogó/vonzó, szóval ami ebbe a ragacsba belekerül, az szépen ott is marad. Sőt rövid időn belül egy sokkal csúnyább szürkés folttal találják szembe magukat.
4. Nehéz szépen megtisztítani házilag egy felületet, sokszor ez is problémát okoz ( azon kívül, hogy a megfelelő szaktudás hiányában képesek órákat eltölteni vele). 
-A pénztárcánk védelmében!
            Drága szerekkel sem időt, sem pénzt nem spórolhatnak, ha utána mégis profi kárpittisztítót kell hívniuk, vagy ami ennél is rosszabb kárpitos  szakembert.
kárpittisztítás és fotel tisztítás

fotel tisztítás és kárpittisztítás

Kárpittisztítás, Gőztisztítás, házi, kis teljesítményű gőztisztító géppel

A következő városi legenda ( legalábbis szerintünk, de lehet, hogy a hosszú évek során még csak mi nem találkoztunk egyetlen olyan emberrel sem akinek ez a módszer bevált volna :)  ). A kis teljesítményű gőztisztítóval próbált kárpittisztítás nem eredményes. Először is mert fixálja a koszt az anyagban -> ugye ugyanott tartunk. A kosz “be ment”, de nem jött ki, mert ugye ez a gép nem szívja ki. Tehát, hol van a kosz? A szövetben. Ha valaki mégis olthatatlan vágyat érez magában az iránt, hogy kipróbálja ezt a módszert, a konyhában a zsíros csempén a nagyobb teljesítményű gépek “állítólag” hatásosak. Olyan emberrel már találkoztunk akinél a konyhában bevált :)  A viccet félretéve azt javasoljuk, hogy egy méregdrága készülék megvásárlása előtt, inkább béreljenek egyet. De csak ha tényleg minden áron ki szeretnék próbálni az ülőgarnitúrán a gőztisztítást. A bérbeadótól pedig kérjenek pontos használati útmutatást, a gép kezeléséről.  A gőztisztítós ipari kárpittisztító gépek valójában nem gőzt használnak, hanem forró vízpermetet. A hőmérséklet beállítása kulcsfontosságú, mint ahogy a mosásnál is. Magasabb hőmérséklet képes eltávolítani a zsírosabb foltokat vagy a viaszfoltot, de mindezzel a képességgel együtt károsíthatja is a szövetet a kanapé tisztítás során. A legnagyobb előnye leginkább a gyorsabb száradásban rejlik, de ez összesen néhány órát jelent amit nyerhetünk. 

Kárpittisztítás száraz habos eljárással

A jól hangzó dolgok mögött gyakran van valami nem publikált tény. Mégpedig azok a kárpitok, melyek tisztításánál nem lehet vizet használni, általában a gyártó kibújása a minőség felelősségvállalása alól. Amikor száraz vagy vegyi tisztítást ad meg a gyártó kanapétisztításhoz, akkor lényegében azt írja, hogy nem tisztítható csak valamit meg kell adni. Sajnos ma nem feltétlenül a hosszútávú használat a cél. Írásom nem 100% -os hitelességű, de rengeteg esetben láttam “P” jelzést bútoron ami vegytisztítást jelent. A nem lehúzható huzatú kanapét hogy tegyem bele a forgódobos vegytisztítóba. A vegytisztítás egy nagyon erősen mérgező zárt rendszerű tisztítási eljárás, tehát szabadban életveszélyes lenne vele dolgozni. Innen a felismerésem, hogy valami nem stimmel.

Kárpittisztító gép bérlése
Az eddigi tapasztalataink azt mutatják, hogy körülbelül 10/90 % az arány akiknek sikerül és akiknek nem sikerül házilag kitisztítaniuk a kárpittisztító gép segítségével az ülőgarnitúrájukat, illetve a szőnyegüket. A fő oka amiért ez így van az az, hogy mint minden szakmai tapasztalat nem a gép kölcsönzésével jár együtt hanem a gyakorlattal. Bármilyen gépet bérelhetünk mégsem tudunk mindent kivitelezni. 
Mindenképpen fontos tudni, hogy speciális tisztító anyagokkal dolgozunk, pontosan tudjuk, hogy mennyi és milyen hőmérsékletű vizet használjunk a géphez. Amit ugye ki is kell tudni szívni belőle!
Szóval az ügyfeleink elmondása alapján nagyon sok időt vett igénybe, nagyon elázott a bútor. Sok ideig száradt, bebüdösödött! Megéri ez?
Hajszárítózás
Ha már maguk állnak neki, akkor a sűrű szellőztetés mellett, inkább ajánljuk a ventilátor használatát, vagy a fűtés bekapcsolását a hajszárítózás helyett! Igen időigényes tevékenység, illetve a túl közelről végzett hajszárítózás gyakran túl nagy hőt jelent a szövetnek, ami ettől megolvadhat, összeugorhat az adott részen az anyag.


Kutya vagy macska pisis lett a szőnyeg. Mit tegyek?

Nehéz ügy, mert az állatok ahol egyszer megtisztelik a szőnyeget utána szeretik ott újra megjelölni. Ez nekik természetes ösztön ami minket nem vigasztal és sok kellemetlenséggel jár. A tisztítás és szagmentesítés azért nehéz, mert a természetben a birtokhatár jelölést nem moshatja el az eső, magyarul víz nem oldja teljesen. Speciális tisztításra van szükség, de ehhez sok idő és áztatás is szükséges ami általában kielégítő eredményt hoz. A szag eltüntetése pedig igen viszonylagos, mivel amit mi nem érzünk azt egy kutya 20 szorosan jobb szaglásával még érezhet. Tehát a szagok 100 %- os eltávolítására garancia nincs, de nagyon sokat lehet rajta javítani. Végül is a cél, hogy mi ne érezzük a szagot.

Tipp:Ha valami folt került az ülőgarnitúrára, legjobb ha egy megnedvesített ronggyal vagy törölközővel alaposan átdörgöli. Ne legyen túl vizes a törölköző és kevés mosószert lehet hozzá tenni. A művelet után ugyanezt ismételjük meg száraz törölközővel tisztítószer nélkül, hogy gyorsabban száradjon. A folt eltávolítás akkor a legeredményesebb, mint köztudott, ha azonnal kezeljük.

Kárpittisztítás árak

: a részletes árlistánk szerint, de jelentős mennyiség esetén vagy rendszeres megrendelésnél további kedvezményeket biztosítunk

kárpittisztító budapest, kárpittisztítás

kárpittisztító budapest

Kárpittisztítás gőzzel: mostanában gyakori kérdés és a gőztisztítás leginkább konyhai alkalmazásban ideális, mivel a nagy hőmérséklet károsíthatja a szövetet. Előnye a gyors száradás, de nem minden esetben ajánlott a hagyományos kárpittisztítással szemben. A megrendelői tapasztalatok arról számolnak be, hogy textil esetén hatástalan, vagy ront a helyzeten.

Kárpittisztítás házilag: logikus gondolat, hogy mi magunk tisztítsuk meg ülőgarnitúránkat, de mivel gyakran még foltosabb lesz a bútor véleményünk szerint takarítógép nélkül nagy a kockázat. Sokszor megyünk ki olyan esetekhez amikor tökéletes eredményt már mi sem tudunk produkálni a nem megfelelő házi kárpittisztítás miatt.
Autó kárpittisztítás: Természetesen az autó kárpitját is meg tudjuk tisztítani, hiszen az sem különbözik a bútorok tisztításánál. Ehhez a legalkalmasabb időszak tavasz közepétől,ősz közepéig tart.
Kárpittisztítás szódabikarbónával, ecettel: a házi praktikák hasznosak lehetnek, de vegyük figyelembe, hogy a textilekből ki is kell öblíteni minden anyagot amit a kárpittisztítás során használunk.
Kárpittisztító szer: alapvetően minden olyan szer alkalmas ami ruházat tisztítására való. A foltok kezelése egyedi módszerekkel és szerekkel történik. Mindig ügyelünk arra, hogy ne károsítsuk a kárpitot.

Meg tudom otthon csinálni a folttisztítást?

A magyar nép mindig is leleményes és kreatív volt. Mindig is saját magunka szerettük megoldani bajainkat, megjavítottuk és újjá építettük elromlott dolgainkat. Régen nem volt más választás, mint hogy a háziasszonyok házilag orvosolják a felmerülő problémákat, ma már inkább szakértőt hívnak ki az emberek. De még jó, hogy a ma háziasszonyában is parázslik még ez a tettvágy, és a piac kínálata is segítséget nyújt abban, hogy saját kezűleg szüntessük meg a bajokat. Azt a hullámot lovagolják meg a gyártók, hogy az ember törődjön a saját környezete rendben tartásával, ő legyen a főnök és ráadásul most azonnal legyen kész minden.

Azonban a régi jó praktikákra ma már sokszor nincs hely és idő. És a mai háztartások túlnyomó részében már nincsenek is meg azok a csodaszerek, amivel dolgoztak a régmúlt asszonyai, valamint a város központjában is körülményes lenne kiteríteni a szőnyegeinket a hóra. Vagy kivinni a porolóra jól kiverni egy prakkerrel. Hajdanán ez egyszerű művelet volt, mivel minden háznál állt az udvaron egy állvány, amint lehetett porolni. Még a ruhákat, matracokat is kivitték kiporolni, majd hagyták, hogy a meleg nyári nap végezze áldásos dolgát, és szedje ki a koszt. Na, ilyet manapság már hely és idő szűkében aligha láthatunk. Inkább sorra próbálgatják a tisztítószer gyártók jobbnál jobb termékeit:

– habokat
– folttisztító szereket
– porokat
– géleket
– vagy éppen a gyógyszertári szódabikarbónát

A kárpittisztítókat nem hagy nyugodni egy gondolat: hogyan lehet az, hogy valami tiszta lesz víz nélkül? Vagy úgy, hogy ezek az erős vegyszerek hogyan fejtik ki hatásukat, ha nincsenek vízzel kiöblítve és kiszívva a szövetből? Víz nélküli tisztítás? Egyébként lehetséges.

A mocskot és a vegyszereket víz segítségével oldhatjuk fel. Vagyis bárki, aki nem venné fel a ruháját úgy, hogy csak mosószer lett rápakolva, és nem lett kimosva, nem tanácsoljuk ezt. Miért is?
Elsősorban azért, mert vigyáznunk kell az egészségünkre, és a fizikai testünkre. Szerintünk ez nem kíván több részletezést.

Így is bőven találkozhatunk a nem természetes anyagokkal és vegyi anyagokkal, nem kell még egy veszélyfaktor.
A szövetet is óvni kell, mert a kemikáliák képesek legyengíteni a minőségét. El kell kerülnünk azt is, hogy még több folt alakuljon ki az amúgy is szennyezett anyagon.

Mi történhet a szövettel, ha nem mossuk ki belőle a tisztítószert?

1. Kezdjük annál, hogy gyengíti az anyag minőségét, az imént említettük is. Mivel a makacs foltokhoz erő kell, ezek a vegyszerek erősnek lettek megálmodva. Vagyis ha képes a foltot eltávolítani, akkor képes ara is, hogy több színárnyalattal elhalványítsa a kedvenc kanapénk mintáit. Ez akkor is érvényes, ha használnak hozzá vizet is. Ugyanis ha nem szívjuk ki a szövetből, ugyanúgy dolgozik tovább és hiába írták rá a dobozára, hogy színpróba elvégzése ajánlott, ha a folt ott termett, nekünk sincs időnk színpróbával pepecselni.
2. Nem is csak a színek elhalványodásáról van szó, hanem egyenesen a szövetgyengülésről, sőt, kiszakadásról!
3. Ha ottmaradt a szövetben a ragacsos folt, abba kis idő múlva szó szerint beleragad a por. És mivel a kanapék igen erős porfogó tulajdonsággal bírnak, ami oda beleragad, az ott is marad. De menjünk tovább, nem sokkal később átalakul egy szép szürkés folttá!
4. Házilag, saját kezűleg, szaktudás hiányában nehéz megtisztítani úgy egy felülelet, hogy igényes legyen. Nem beszélve arról a sok -sok eltöltött óráról, amit rááldoztunk.
Vigyázzunk azokkal a felesleges plusz kiadásokkal!
Ne vegyük meg azért a méregdrága csodaszereket, mert időt és pénzt akarunk megtakarítani. Ráfaragunk, ha utána kárpittisztítót kell hívni, vagy ami még rosszabb, egyenesen a kárpitost!

KÁRPITTISZTÍTÁS, GŐZTISZTÍTÁS, HÁZI, KIS TELJESÍTMÉNYŰ GŐZTISZTÍTÓ GÉPPEL

Szerintünk a most következő módszer csak egy legenda, mert mi még nem futottunk össze egy olyan emberrel sem, akinek ez sikerült volna. A kis teljesítményű gőztisztító géppel nem lesz eredménye a tisztításnak. Első oka rögtön az, hogy berögzíti a foltot az anyagba. Máris ott tartunk, ahol a part szakad. A kosz bejutott, de kifelé már nem, nyilván, mert ez a gép nm szívja ki onnan. Hol is van akkor az a szennyeződés? Hát persze, hogy a szövetben. Ám ha valaki mégis annyira ki szeretné próbálni ezt az eljárást, akkor a zsíros csempén a konyhában talán sikereket érhet el! Állítólag ezeknek a gépeknek a nagytesói már képesek rá.

Ilyen emberrel viszont már találkoztunk, akinek ez bejött! Na de most befejezzük a mókázást, inkább komolyan azt tanácsoljuk, hogy ne vegyenek ilyen gépet, inkább béreljék ki. De csakis abban az esetben, ha olthatatlan vágyat éreznek a kanapé tisztítására. A gép bérbeadója pedig ruházza föl Önöket használati útmutatókkal és gépkezelési utasításokkal. Ezek a gőztisztítós ipari kárpittisztító gépek forró vízpermetet használnak, nem pedig gőzt. Ugyanúgy kiemelkedő jelentősége van a hőfok beállításának, mint a mosásnál. A nagyobb hő el tudja távolítani a zsír és viaszfoltokat, de ugyanezzel a lendülettel képesek roncsolni az ülőgarnitúra szövetét is. Az a legjobb benne, hogy gyorsan szárad, de ez csal pár óra előnyt jelent nekünk mindössze.

KÁRPITTISZTÍTÁS SZÁRAZ HABOS ELJÁRÁSSAL

Ha valami túl jól hangzik, akkor rejtőzhet mögötte valami eltitkolt tény. Pont ilyenek lehetnek azok a kárpitok, amiknek a tisztításához nem lehet vizet felhasználni, ilyenkor tuti, hogy a gyártó hárítja el a felelősséget. Amikor azt az infót adják a gyártók a kanapé tisztításhoz, hogy száraz vagy vegyi tisztítást lehet alkalmazni, akkor az azt takarja, hogy nem lehet tisztítani, de valamit csak rá kel írni. Ma már nem érdekük a gyártóknak, hogy valami hosszú életű legyen. Nem azt mondom, hogy most vakon el kell hinni nekem, amit írok, de párszor láttam már „P” jelet egy bútoron, ami vegytisztítást jelöl. Ha egy ülőgarnitúráról nem lehet lehúzni a huzatot, akkor nincs más, minthogy beletegyem a kanapét a forgódobos vegytisztítóba. Ugye ez képtelenség. Egyébként meg egy mérgező eljárásról beszélünk, amit zárt rendszerben végeznek, tehát a szabadban nem lehet alkalmazni, mert az életveszélyes. Így döbbentem rá, hogy itt valami nem kerek.

Kárpittisztító gép bérlése

Utánanéztünk, és nagyjából 10 -90 % azoknak az aránya, akik sikereket értek el és akik nem a kanapé, ill. szőnyeg házi tisztításában kárpittisztító gép használatával. Az esetek többégében azért ennyi, mert a szakmai tapasztalatot nem kapják meg a géppel együtt a bérleti szerződés megkötésekor. Bérelhetünk bármilyen gépet, akkor sem tudunk mindent megoldani. Nagyon fontos tudnivaló, hogy ezek speciális vegyszerek, ismerni kell, mennyi vizet milyen hőmérsékleten kell használni a géphez. És ezt a vizet tudni kell kiszívni is! Ügyfeleink visszajelzései alapján rengeteg időt öltek ebbe bele, és még a bútor is elázott. A száradás sokáig tarott, majd a végeredmény az lett, hogy bebüdösödött. Kell ez nekünk?

Hajszárítózás
Hajszárító használat helyett inkább javasoljuk a gyakori szellőztetés melletti ventilátorozást, vagy a fűtés használatát. Mondjuk a hajszárítózás jó sokáig eltarthat, és vigyázni kell, mert ha közelről szárítjuk a szövetet, nagy hő érheti és még össze is ugorhat vagy megolvadhat.

Kárpittisztítás referenciáink: Japán nagykövetség, Lengyel nagykövetség, Jazzy rádió, Biofilter Környezetvédelmi Zrt, Docler Holding, FKF Zrt., MÁV Zrt., Egyiptomi nagykövetség, …

KÁRPITTISZTÍTÓ TEL: 06 70 313 20 39

 
Technológia: Vizes rendszerű német karcher ipari gépet használunk. Speciális foltkezelést alkalmazunk. Igény esetén teljesen lebomló bio tisztítószerrel is dolgozunk.

Kárpittisztítás ülőfelületenként 4000Ft

Kérje ingyenes próbatisztításunkat (100nm feletti megrendelés esetén), hogy a tisztítás minőségéről meggyőződjön! Az minimális költsége szolgáltatásunknak 9000Ft. Budapesten a kiszállási költség 1000Ft és a gépkocsi parkolási díja! Egyéb kiszállási költségek: Pest megyén belül 2000-5000Ft a távolságtól függően. ÜLŐGARNITÚRA TISZTÍTÁS:  általában típustól függetlenül ahány személyes annyiszor 3500Ft bruttó. Textilbőr felületeknél is 3500Ft/ahány személyes. Ágybetét 3500Ft/ahány fekvőfelület.

Érdeklődjön aktuális kárpittisztító akcióinkról!!!

I. kerület (Vár, Budavár), II. kerület (Rózsadomb, Pasarét), III. kerület (Óbuda, Békásmegyer), IV. kerület (Újpest), V. kerület (Lipótváros, Belváros), VI. kerület (Terézváros), VII. kerület (Erzsébetváros), VIII. kerület (Józsefváros), IX. kerület (Ferencváros), X. kerület (Kőbánya), XI. kerület (Kelenföld, Albertfalva, Gazdagrét és Sasad), XII. kerület (Hegyvidék, Farkasrét, Svábhegy, Zugliget), XIII. kerület (Angyalföld), XIV. kerület (Zugló és Rákosfalva), XV. kerület (Rákospalota, Pestújhely), XVI. kerület (Rákosszentmihály, Sashalom, Árpádföld, Mátyásföld és Cinkota), XVII. kerület (Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskert), XVIII. kerület (Pestszentlőrinc és Pestszentimre), XIX. kerület (Kispest), XX. kerület (Pesterzsébet), XXI. kerület (Csepel), XXII. kerület (Budafok és Budatétény, Nagytétény), XXIII. kerület (Soroksár)

ÁRAINK:

Kárpittisztítás,kanapétisztítás,padlószőnyeg tisztítás árak
Kárpittisztításülőfelületenként3500Ft
Padlószőnyeg tisztítás0-50nm-ig900Ft/nm
Padlószőnyeg tisztítás50-200nm-ig750Ft/nm
Padlószőnyeg tisztítás500nm-től500Ft/nm
Ágybetéttisztításfekvőfelületenként3500Ft
Párnatisztításdarab800-1500Ft
Szagmentesítésfelár+10%
Extra szennyezettségfelár+50%
Szék tisztításdarab700-1500Ft

Milyen esetben hasznos Kárpittisztítást kérni a munkahelyen?

A tisztaság fenntartása érdekében legalább félévente végeztessük el

Nagy céges rendezvények előtt és után

Fogadások, kiállítás megnyitó, árubemutató előtt és után

Ha az allergiás reakciók, megbetegedések rendszeresen tapasztalhatók

Padlószőnyeg-tisztítás kiszállással

Nagyobb szőnyegek, padlószőnyegek esetén a kiszállás jelenti a megoldást. Profi csapatunk ilyenkor a helyszínen végzi el a szükséges műveleteket, legyen szó akár egy átlagos, alapos takarításról, vagy folttisztításról.

Helyszíni szőnyegtisztítás vagy kárpittisztítás, nem csak padlószőnyeg esetében

Kollégiumok, szállodák esetében, ahol a szőnyeg mozgatása nehezen kivitelezhető

Iroda felújításkor és költöztetéskor

Apartmanok és társasházak esetén

Gyors megoldás esetén nyaralóban, hétvégi házban, kiadó lakásokban