Kárpittisztítás profi gépekkel! 

+36 70 313 20 39

Kárpittisztítás és ülőgarnitúra tisztítás AKCIÓ 2019. október 18.ig!

Minden ülőgarnitúra tisztításánál  20% kedvezmény Budapesten.

Matrac Tisztítás, Autó Kárpit tisztítás, Bútorkárpit tisztítás

 Az ár esetleges parkolási költséget nem tartalmazza! 

kárpittisztítás Budapest

Kárpittisztítás Budapest

 

 

Kárpittisztító szolgáltatás több mint 20 év tapasztalatával!

ÁRAINK  AZ  OLDAL ALJÁN!   

Igény estén az Ön otthonában  szakszerűen megtisztítjuk padlószőnyegét, ülőgarnitúráját. Irodai szőnyegek tisztításában is nagy gyakorlatunk van. Bármilyen kárpitos felület tisztítását vállaljuk, amit lehet vizes-mosószeres módon tisztítani. A textilek több, mint 90% -a tisztítható. Nagy rutinunk van folteltávolításban. Leragasztott padlószőnyeg tisztítást német technológiával és gépekkel végezzük. Rágógumit nyom nélkül ki tudunk venni!! Akár az autó kárpittisztítás -t is a megadott helyszínen elvégezzük.  Irodai székek  és ágybetétek tisztítását is vállaljuk. Igény szerint magas tisztítóhatású BIO minősítésű szerrel!  Pest megye területén dolgozunk.További információkért kérjük hívja  munkatársunkat a 06 70 313 20 39-es telefonszámon. Kanapé tisztítás-t garanciával végezzük.

+36 70 313 20 39

Milyen gyakran érdemes tisztíttatni?

Általában évente egyszer mindenképpen érdemes a kárpitos felületeket megtisztíttatni, de ez igénybevételtől és igényektől függően változhat.

Kárpittisztításnál eltűnik-e a poratka az adott textilből?

kárpittisztítás kép

kárpittisztítás kép

Alapos kárpittisztítás esetén igen. Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy tartós eredményt nem lehet elérni, ugyanis a poratka minden egyes helyen megtalálható, ahol mi emberek élünk. A poratka hamar vissza települ olyan helyekre ahol az ember gyakran tartózkodik, mivel a lehulló hámsejtjeinkel táplálkozik. Tulajdonképpen egyes emberek szervezete a poratka ürülékére reagál. Amennyiben emiatt hívnak ki minket, érdemes egyidőben egy teljes takarítás csinálni, ami mindenre kiterjed. Főként a szövetekre, függönyökre, szőnyegekre. Aggódni nem kell, rendszeres takarítással tisztán lehet tartani otthonunkat. Tapasztalataink alapján a testi tüneteket jelentősen le lehet csökkenteni, ha a takarításhoz vízszűrős rendszerű porszívót használnak. A víz megköti az apró porszemcséket ( és az ürüléket ) ezért a levegő lényegesen kevesebb ingerlő port tartalmaz, így a takarítás is kevesebb kellemetlenséggel jár.

Folttisztítást házilag is megcsinálhatom?

Mi magyarok, rendkívül kreatív, találékony emberek vagyunk! A történelem során hozzá szoktunk, hogy mindent meg tudunk oldani, javítani, újra építeni…. Hajdan a háziasszonyok lényegesen több mindent elvégeztek otthon, amihez ma már szakembert érdemes hívni. A mai nőkben is tovább él elődeink leleményessége, ráadásul a piac rendkívül sok lehetőséget kínál arra, hogy a problémákat saját kezűleg megpróbáljuk orvosolni. Kihasználva azt, hogy az embereket arra kondicionálják, hogy tartsanak mindent kézben, legyen minden rendben körülöttük és ráadásul mindent most azonnal! A régen bevált praktikák sok esetben hely és idő igényesek. Nem beszélve arról, hogy sokszor a mai háztartásokban már  nem találhatóak meg azok a szerek amikkel a régi háziasszonyok dolgoztak és persze a belvárosban igen nehézkes kidobni a hóra a szőnyeget :) Vagy a prakkerrel kiporolni a kertben. Régen minden lakóház udvarán volt poroló állvány.  A ruhákat, matracokat is jól kiporolták és kitették a júniusi napra, hogy az erős napfény kiégesse belőlük a mocskot. Na ez az amire a mai nőknek, férfiaknak se ideje, se helye nincsen. Ehelyett előszeretettel próbálgatják a tisztítószer gyártó cégek által kínált “csodaszereket”.

szőnyegtisztítás és kárpittisztítás

– habokat

– folttisztító szereket

– porokat

– géleket

– szódabikarbónát

Az első kérdés ami bennünk kárpittisztítókban felmerül, talán a legfontosabb: Hogy lesz valami tiszta víz nélkül? Illetve úgy, hogy a rendkívül erős kémiailag előállított  vegyszer nincs bő vízzel kimosva és kiszívva az anyagból? Tisztítani vízzel lehet! Szerintünk!
A piszkot és a vegyi anyagokat vízzel lehet feloldani. Tehát senkinek nem javasoljuk, aki a ruháit sem szereti úgy hordani, hogy egyszerűen csak a mosószerrel vagy a folttisztítóval kezeli és utána nem mossa ki belőle!
Miért?
– Első és legfontosabb, a saját egészségünk, testünk védelme miatt! Ugye nem kell részleteznünk, hogy miért?
 Túl sok vegyileg előállított, nem természetes anyaggal találkozunk amúgy is, nem kell ezt tetézni!
– A szövet védelmében!
           Mit okozhat a szövetben a ki nem mosott tisztítószer?
1. Mindenképpen gyengíti az anyagot! Ahhoz, hogy a makacs foltokat el tudjuk távolítani, igen erős szereket kínálnak a gyártók. Tehát ha a foltot kiszedik, akkor az ülőgarnitúra, szőnyeg színét is fakíthatják. Még akkor is ha vízzel együtt használják. Amennyiben ez nincs kiszívva a szövetből az ott szépen dolgozik tovább. A flakonon rajta van ugyan, hogy végezzen színpróbát, de ha baj van akkor nincs idő kísérletezni.
2. A maró hatású anyagok nem csak újabb foltokat vagy fakulást  eredményezhetnek, hanem a szövet gyengülését, lyukadását is!
3. A szövetben maradt ragacsba a későbbiekben ugyanúgy beleül a por. Az ülőgarnitúra az egyik legnagyobb por fogó/vonzó, szóval ami ebbe a ragacsba belekerül, az szépen ott is marad. Sőt rövid időn belül egy sokkal csúnyább szürkés folttal találják szembe magukat.
4. Nehéz szépen megtisztítani házilag egy felületet, sokszor ez is problémát okoz ( azon kívül, hogy a megfelelő szaktudás hiányában képesek órákat eltölteni vele). 
-A pénztárcánk védelmében!
            Drága szerekkel sem időt, sem pénzt nem spórolhatnak, ha utána mégis profi kárpittisztítót kell hívniuk, vagy ami ennél is rosszabb kárpitos  szakembert.
kárpittisztítás és fotel tisztítás

fotel tisztítás és kárpittisztítás

Kárpittisztítás, Gőztisztítás, házi, kis teljesítményű gőztisztító géppel

A következő városi legenda ( legalábbis szerintünk, de lehet, hogy a hosszú évek során még csak mi nem találkoztunk egyetlen olyan emberrel sem akinek ez a módszer bevált volna :)  ). A kis teljesítményű gőztisztítóval próbált kárpittisztítás nem eredményes. Először is mert fixálja a koszt az anyagban -> ugye ugyanott tartunk. A kosz “be ment”, de nem jött ki, mert ugye ez a gép nem szívja ki. Tehát, hol van a kosz? A szövetben. Ha valaki mégis olthatatlan vágyat érez magában az iránt, hogy kipróbálja ezt a módszert, a konyhában a zsíros csempén a nagyobb teljesítményű gépek “állítólag” hatásosak. Olyan emberrel már találkoztunk akinél a konyhában bevált :)  A viccet félretéve azt javasoljuk, hogy egy méregdrága készülék megvásárlása előtt, inkább béreljenek egyet. De csak ha tényleg minden áron ki szeretnék próbálni az ülőgarnitúrán a gőztisztítást. A bérbeadótól pedig kérjenek pontos használati útmutatást, a gép kezeléséről.  A gőztisztítós ipari kárpittisztító gépek valójában nem gőzt használnak, hanem forró vízpermetet. A hőmérséklet beállítása kulcsfontosságú mivel mint ahogy a mosásnál is. Magasabb hőmérséklet képes eltávolítani a zsírosabb foltokat vagy a viaszfoltot de mindezzel a képességgel együtt károsíthatja is a szövetet a kanapé tisztítás során. A legnagyobb előnye leginkább a gyorsabb száradásban rejlik, de ez összesen néhány órát jelent amit nyerhetünk.
Kárpittisztító gép bérlése
Az eddigi tapasztalataink azt mutatják, hogy körülbelül 10/90 % az arány akiknek sikerül és akiknek nem sikerül házilag kitisztítaniuk a kárpittisztító gép segítségével az ülőgarnitúrájukat, illetve a szőnyegüket. A fő oka amiért ez így van az az, hogy mint minden szakmai tapasztalat nem a gép kölcsönzésével jár együtt hanem a gyakorlattal. Bármilyen gépet bérelhetünk mégsem tudunk mindent kivitelezni. 
Mindenképpen fontos tudni, hogy speciális tisztító anyagokkal dolgozunk, pontosan tudjuk, hogy mennyi és milyen hőmérsékletű vizet használjunk a géphez. Amit ugye ki is kell tudni szívni belőle!
Szóval az ügyfeleink elmondása alapján nagyon sok időt vett igénybe, nagyon elázott a bútor. Sok ideig száradt, bebüdösödött! Megéri ez?
Hajszárítózás
Ha már maguk állnak neki, akkor a sűrű szellőztetés mellett, inkább ajánljuk a ventilátor használatát, vagy a fűtés bekapcsolását a hajszárítózás helyett! Igen időigényes tevékenység, illetve a túl közelről végzett hajszárítózás gyakran túl nagy hőt jelent a szövetnek, ami ettől megolvadhat, összeugorhat az adott részen az anyag.


Kutya vagy macska pisis lett a szőnyeg. Mit tegyek?

Nehéz ügy, mert az állatok ahol egyszer megtisztelik a szőnyeget utána szeretik ott újra megjelölni. Ez nekik természetes ösztön ami minket nem vigasztal és sok kellemetlenséggel jár. A tisztítás és szagmentesítés azért nehéz, mert a természetben a birtokhatár jelölést nem moshatja el az eső, magyarul víz nem oldja teljesen. Speciális tisztításra van szükség, de ehhez sok idő és áztatás is szükséges ami általában kielégítő eredményt hoz. A szag eltüntetése pedig igen viszonylagos, mivel amit mi nem érzünk azt egy kutya 20 szorosan jobb szaglásával még érezhet. Tehát a szagok 100 %- os eltávolítására garancia nincs, de nagyon sokat lehet rajta javítani. Végül is a cél, hogy mi ne érezzük a szagot.

Tipp:Ha valami folt került az ülőgarnitúrára, legjobb ha egy megnedvesített ronggyal vagy törölközővel alaposan átdörgöli. Ne legyen túl vizes a törölköző és kevés mosószert lehet hozzá tenni. A művelet után ugyanezt ismételjük meg száraz törölközővel tisztítószer nélkül, hogy gyorsabban száradjon. A folt eltávolítás akkor a legeredményesebb, mint köztudott, ha azonnal kezeljük.

Kárpittisztítás árak

: a részletes árlistánk szerint, de jelentős mennyiség esetén vagy rendszeres megrendelésnél további kedvezményeket biztosítunk

kárpittisztító budapest, kárpittisztítás

kárpittisztító budapest

Kárpittisztítás gőzzel: mostanában gyakori kérdés és a gőztisztítás leginkább konyhai alkalmazásban ideális, mivel a nagy hőmérséklet károsíthatja a szövetet. Előnye a gyors száradás, de nem minden esetben ajánlott a hagyományos kárpittisztítással szemben. A megrendelői tapasztalatok arról számolnak be, hogy textil esetén hatástalan, vagy ront a helyzeten.

Kárpittisztítás házilag: logikus gondolat, hogy mi magunk tisztítsuk meg ülőgarnitúránkat, de mivel gyakran még foltosabb lesz a bútor véleményünk szerint takarítógép nélkül nagy a kockázat. Sokszor megyünk ki olyan esetekhez amikor tökéletes eredményt már mi sem tudunk produkálni a nem megfelelő házi kárpittisztítás miatt.
Autó kárpittisztítás: Természetesen az autó kárpitját is meg tudjuk tisztítani, hiszen az sem különbözik a bútorok tisztításánál. Ehhez a legalkalmasabb időszak tavasz közepétől,ősz közepéig tart.
Kárpittisztítás szódabikarbónával, ecettel: a házi praktikák hasznosak lehetnek, de vegyük figyelembe, hogy a textilekből ki is kell öblíteni minden anyagot amit a kárpittisztítás során használunk.
Kárpittisztító szer: alapvetően minden olyan szer alkalmas ami ruházat tisztítására való. A foltok kezelése egyedi módszerekkel és szerekkel történik. Mindig ügyelünk arra, hogy ne károsítsuk a kárpitot.

Kárpittisztítás referenciáink: Japán nagykövetség, Lengyel nagykövetség, Jazzy rádió, Biofilter Környezetvédelmi Zrt, Docler Holding, FKF Zrt., MÁV Zrt., Egyiptomi nagykövetség, …

KÁRPITTISZTÍTÓ TEL: 06 70 313 20 39

 
Technológia: Vizes rendszerű német karcher ipari gépet használunk. Speciális foltkezelést alkalmazunk. Igény esetén teljesen lebomló bio tisztítószerrel is dolgozunk.

Kárpittisztítás ülőfelületenként 3000Ft

Kérje ingyenes próbatisztításunkat (100nm feletti megrendelés esetén), hogy a tisztítás minőségéről meggyőződjön! Az minimális költsége szolgáltatásunknak 7000Ft. Budapesten a kiszállás költségét 1000Ft és a gépkocsi parkolási díja! Egyéb kiszállási költségek: Pest megyén belül 2000-5000Ft a kiszállási költség. ÜLŐGARNITÚRA TISZTÍTÁS:  általában típustól függetlenül ahány személyes annyiszor 3000Ft bruttó. Textilbőr felületeknél is 3000Ft/ahány személyes. Ágybetét 3000Ft/ahány fekvőfelület.

Érdeklődjön aktuális kárpittisztító akcióinkról!!!

I. kerület (Vár, Budavár), II. kerület (Rózsadomb, Pasarét), III. kerület (Óbuda, Békásmegyer), IV. kerület (Újpest), V. kerület (Lipótváros, Belváros), VI. kerület (Terézváros), VII. kerület (Erzsébetváros), VIII. kerület (Józsefváros), IX. kerület (Ferencváros), X. kerület (Kőbánya), XI. kerület (Kelenföld, Albertfalva, Gazdagrét és Sasad), XII. kerület (Hegyvidék, Farkasrét, Svábhegy, Zugliget), XIII. kerület (Angyalföld), XIV. kerület (Zugló és Rákosfalva), XV. kerület (Rákospalota, Pestújhely), XVI. kerület (Rákosszentmihály, Sashalom, Árpádföld, Mátyásföld és Cinkota), XVII. kerület (Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskert), XVIII. kerület (Pestszentlőrinc és Pestszentimre), XIX. kerület (Kispest), XX. kerület (Pesterzsébet), XXI. kerület (Csepel), XXII. kerület (Budafok és Budatétény, Nagytétény), XXIII. kerület (Soroksár)

ÁRAINK:

Kárpittisztítás,kanapétisztítás,padlószőnyeg tisztítás árak
Kárpittisztításülőfelületenként3000Ft
Padlószőnyeg tisztítás0-50nm-ig700Ft/nm
Padlószőnyeg tisztítás50-200nm-ig500Ft/nm
Padlószőnyeg tisztítás500nm-től300Ft/nm
Ágybetéttisztításfekvőfelületenként3000Ft
Párnatisztításdarab500-1000Ft
Szagmentesítésfelár+10%
Extra szennyezettségfelár+50%
Szék tisztításdarab700-1500Ft

Kárpittisztítás angolul jól tudóknak

A kárpittisztítás is the most manhandled piece of your home, as it is subjected to different stains and soil particles. It is best to contract an expert cleaning administration for your floor coverings as it helps in reestablishing the first excellence and nature of your cover. Their accomplished and talented experts will work in the most ideal way and utilize the best cover cleaning instruments for the cleaning of your cover.

In spite of the fact that a cover gives your home the most requesting look, it is likewise justifiably, a standout amongst the most mishandled adornments of your home. You get all sort of grimy things on our feet and shoes while following in, things get spilled all the time, and in the event that you have children or pets; or both, at that point mischances will undoubtedly happen. Picking an expert administration to have your floor covering cleaned like clockwork to a year merits taking some time and thought, so you can profit over the long haul.

Covering the floors is a costly speculation for anybody. In spite of the fact that the cover normally tends to keep going long, yet it doesn’t resemble another one after some time. The cover turns out to be loaded with stains of espresso, tea, sauce; spill and sloppy particles or gets singed and creates openings, and so on., after some time. Subsequently cover cleaning can be tranquil a hard and tiring procedure, so it is desirable over call an expert cleaning organization than cleaning it without anyone else. The finest cover cleaning apparatuses will be utilized by these expert cover cleaning organizations and their accomplished and gifted cleaners will work in the most ideal path so as to clean even the most profound and darkest recognize that has demolished the excellence of your cover.

A sound and sans germ home dwells a glad family. You can adequately avert ailments and hypersensitivities in your home by planning an expert cover cleaning administration at general interims. On the off chance that you vacuum your cover, you are just expelling the surface soil and clean. Unique methods and other particular cover cleaning operators are utilized by these expert specialist organizations so as to expel the profoundly layered earth underneath your cover. By disposing of soil and clean, you can likewise enhance the nature of air inside your home.

Milyen esetben hasznos Kárpittisztítást kérni a munkahelyen?

A tisztaság fenntartása érdekében legalább félévente végeztessük el

Nagy céges rendezvények előtt és után

Fogadások, kiállítás megnyitó, árubemutató előtt és után

Ha az allergiás reakciók, megbetegedések rendszeresen tapasztalhatók

Padlószőnyeg-tisztítás kiszállással

Nagyobb szőnyegek, padlószőnyegek esetén a kiszállás jelenti a megoldást. Profi csapatunk ilyenkor a helyszínen végzi el a szükséges műveleteket, legyen szó akár egy átlagos, alapos takarításról, vagy folttisztításról.

Helyszíni szőnyegtisztítás vagy kárpittisztítás, nem csak padlószőnyeg esetében

Kollégiumok, szállodák esetében, ahol a szőnyeg mozgatása nehezen kivitelezhető

Iroda felújításkor és költöztetéskor

Apartmanok és társasházak esetén

Gyors megoldás esetén nyaralóban, hétvégi házban, kiadó lakásokban