Rozsdamentes korlát, üvegkorlát mint jó befektetés

Rozsdamentes korlát, mint jó befektetés

Sokan mondják, hogy a rozsdamentes korlát jó befektetés. Nem másért mondják ezt mert a rozsdamentes szerkezetek ellenállnak az időjárási viszontagságoknak és az idő múlása sem tesz kárt benne így a korrózió megelőzhető. A tartósságán kívül az is az előnyeit erősíti, hogy a higiéniai előírásoknak is megfelel és könnyen tisztán tartható és víz alatt, illetve tengervizes sós környezetben sem válik meg a jó tulajdonságaitól. Ez az anyag igényes megjelenést biztosít és sem festést, sem csiszolást nem igényel. Ezek mellett az ára is igen kedvező. Amennyiben szakképzett ember szereli be a korlátot, annak beépítése gyorsan és egyszerűen zajlik.

Kültérben és beltérben egyaránt jó választás, illetve teraszkorlátnak és medencében is kitűnő pontosan az ellenállósága miatt. Bár elsődleges feladata ennek a korlátnak a védelem ellátása, díszítő elemként sem utolsó. Szállításuk és összeszerelésük egyszerűen megoldható. Hogy mindenki saját ízlésének megfelelően tudjon választani így a rozsdamentes korlátot üveggel, illetve fával is lehet kombinálni. Ezen kívül lehet még kérni a korlátot rozsdamentes sodronyokkal és függőleges pálcázattal is az üvegbetéten és a fa oszlopokon, illetve a fa kapaszkodókon kívül is.

Üvegkorlát, rozsdamentes korlát

A rozsdamentes korlát általában acélból készül és többféle kivitelezésben léteznek. Az elemek sokszínűsége és azok kombinálhatósága teszi lehetővé, hogy a korlát minden környezethez esztétikailag alkalmazkodjon. A rozsdamentes korlátrendszernek sok alkotóeleme van, így akár alkotórészenként is meg lehet a korlátot vásárolni, így mindenki saját maga igényei szerint alakíthatja ki vágyott rozsdamentes korlátját, akár otthon akár az irodában.

A rozsdamentes korlátelemek, amelyekből rozsdamentes korlátok, üvegkorlátok, öntartó üvegkorlátok, kapaszkodók szerelhetőek össze. Ezek egyszerű építészeti rendszer részei melyek hegesztés és nehéz javítások nélkül összeszerelhető. A rozsdamentes korlátelemek a rozsdamentes üvegtartók, kapaszkodótartók, keresztrúdtartók, könyökök, rögzítők, végzárók, fa és rozsdamentes kapaszkodók, toldók, alumínium profilok és spigotok stb. Ilyen esetben a korlátrendszer tervében az alkotórészekre egyenként szoktak árajánlatot adni.

A korlátok egyes részein az összekapcsolás láthatatlan, illesztett vagy rejtett kötéssel van megoldva attól függően mik a lehetőségek.
A rozsdamentes korlátok gyártásánál sokkal több figyelmet igényel az előállítás, mint a sima acél szerkezetnél. A csiszolás többlépcsős folyamat és a hegesztési technika is teljesen eltérő.

A rozsdamentes acél korlát készülhet a következő, különböző profilú rozsdamentes anyagokból: cső, üveg zártszelvény, laposacél, köracél, szögacél, négyzetacél, lemez, sodrony vagy szitaszövet.
A rozsdamentes felületek kiképzése lehet következő: natúr, szálcsiszolt, kézi- illetve elektropolírozott, szinterezett vagy gyöngyszórt.

Tehát mint a fentiekből látni az egyszerű hagyományos rozsdamentes korlátoktól egészen a csillagos ég a határ a korlátok megoldásában és kivitelezésében. A megvalósításnál, ha a pénztárcánkat is figyelembe kell venni akkor, ha az olcsóbb változatát szeretnénk választani korlátunknak az nem más, mint a cső oszlopos változat.

Ha felkeltettük érdeklődését keressen minket bizalommal elérhetőségünk egyikén.