Sminktetoválás és kozmetika az Alexandra szépségszalonban Budapesten

Most pedig szeretnék pár szót ejteni szépségipari munkásságomról, kérlek, tarts velem!

Tizenéves tapasztalattal rendelkezem a szépségipar területein belül, a legelső kozmetikai termék, amit használtam, a Babor márka volt. Majd szóba került, hogy lehetne saját üzletem is, és egymásra találtunk a Matis prémium kategóriás kozmetikai termékcsaláddal. Az volt ebben a termékben a legszimpatikusabb, hogy kifejezetten az európai hölgyeket célozták meg igazán nívós színvonalon, olyan speciális textúrával bíró termékekkel, melyek minden nőnek kielégítik vágyálmait arckezelések terén. Nagyon finom, könnyed kencékkel és krémekkel szinte újjá varázsolja a nők bőrét, mely újra élettel telik meg és flexibilis lesz a használatuk során. Kezdetektől fogva az volt a fókuszban a munkám során, hogy olyan arckezeléseket tudjak végezni az igényes, érett bőrtípusú, szépülni vágyó vendégeimen, hogy nap mint nap a frissesség és a törődés tükröződjön arcbőrükről.

A Matis kezelések teljes mértékben megfelelőek voltak a célom megvalósításának, egy tökéletes műgonddal összerakott Expert kezelés a bőr megújítását, fiatalabbá tételét teszi a középpontba. De hadd ejtsek szót még az After Work kezelésekről is, melyek teljes mértékben garantálják a mélyreható törődést. Azért ennyire kivételes termékek ezek, mert nem csak a hatóanyagaik rendkívüli hatásúak, de emellett tekintettel vannak a bőrtípusokra és az épp aktuális időjárási viszontagságokra, szinte újjávarázsolják a lestrapált bőrt. A kezelések során bőségesen elhalmozzák hatóanyaggal a bőr teljes területét, minden bőrtípus a neki kedvező krémeket, szérumokat és maszkokat kapja, melyek táplálják és frissítik a fáradt bőrt.

Azoknak a hölgyeknek a figyelmébe ajánlom, akik pörgős életet élnek és kevés idejük van a bőrükkel törődni, ám mégis a legjobbat és a leggyorsabban szeretnék maguknak. Minden vendégem, aki beül a székembe, azt kell, hogy érezze, számomra egyedül ő van a világon, és csak vele, az ő bőrével törődöm. Nekem az maga a boldogság, ha a vendégem újra és újra visszatér hozzám, és a legszebb visszaigazolás az, hogy nem csak a bőre lesz látványosan szebb, hanem a közös munka is kellemesen telik. Sok szeretettel várom minden kedves régi és leendő vendégeimet, jelentkezz be még ma!

Mikrodermabrázió:

Ez az aduász kezelésem! Rögtön el is mondom, miért! Akkor szoktam ezt előhúzni a tarsolyomból, mikor az elkeseredett vendég a székembe ülve kér, hogy tegyek valamit a tönkrement arcbőrével. Veled is megesett már ez a sajnálatos eset? Akkor szokott ez gyakrabban előfordulni, amikor kezdődik a szeptember, vége a strandolásnak, napozásnak, és a tükörképed azt mutatja, hogy a bőrödet kiszívta a Nap, rücskös, kifakult, és rögtön szeretnéd visszakapni az üde, rugalmas bőrödet. De semmi vész, tudok segíteni, semmi ok az aggodalomra. Csak egy mikrodermabráziós kezelés szükségeltetik, és máris ugyanolyan lesz a bőrünk, mint nyár előtt. De vajon mi a titka ennek a kúrának, miben rejlik hatékonyságának kulcsa? Két menete van a kezelésnek: az egyikben a gyémánt csiszoló fejet, a másikban az alumínium kristály oxidot alkalmazom.

Az alumínium kristály oxiddal működő gépem az elhalt hámsejteket távolítja el oly módon, hogy a kristályokat nagy sebességgel a bőre viszi. A másik gép, mely gyémántfejjel rendelkezik, ugyanígy eltávolítja az elhalt hámréteget a kis gyémánt szemcsék segítségével, és vákuumot alkalmazva kiszippantja azt. Kíváncsi vagy, melyiket preferálom munkáim során? Az utóbbit, a gyémántfejes mikrodermabráziót használom nagy előszeretettel. És tényleg csak ennyiről van szó, az elhalt hámsejtek eltüntetéséről?

Valójában sokkal, de sokkal több előny rejlik ebben a csodagépben. Újulások indulnak meg a bőr alatt, kollagén gazdag sejtek képződnek, vérbőség és nyirokkeringés fokozó hatása van, így növekedik a bőr tápanyag és oxigén felvétele, a szabadgyökök visszaszorulnak. Ugye, milyen sok hasznos dolgot csinál a kezelés a bőröddel? Teljesen új bőrt kapsz szinte! Azt szoktam javasolni, hogy kúraszerűen járjanak el hozzám a vendégek, és csakis akkor, amikor nem sok napfényt kap a bőr egyébként sem. Ha magadra ismersz, és neked is petyhüdt, rücskös, nap által károsodott bőröd van, régi hegek, aknék tarkítják arcod, ne hezitálj felkeresni és foglalunk neked egy időpontot!

Sminktetoválás

Ejtsünk pár szót a tetoválás eme fajtájáról is, érdemes velem tartanod – miért is fontos ez? Mivel manapság már mindenki csak rohan a hétköznapokkal, fontos az, hogy kis idő alatt tudjon jó és időtálló eredményeket felmutatni. Ha igazi nő vagy, a naponta felkent smink szinte elengedhetetlen számodra, igaz? Viszont ez bizony minden, csak nem kis idő, míg elkészül a mutatós napi makeup-unk. Rengeteg energiánkba telik, hogy magunk is elégedetten induljunk útnak. Sokszor eszünkbe jut, hogyan és mivel lehetne helyettesíteni a szemöldökceruzát? A tust is jó lenne felvarázsolni a szemünkre… és ne is említsük a rúzst, ami szinte rögtön lekopik. De itt a titok nyitja, valóban létezik: SMINKTETOVÁLÁS!!

Na jó, de mikor ott a lehetőség, hirtelen megijedhetünk, most be merjem vállalni, hogyan fogok kinézni utána? Ezeket mind alátámasztják a magazinokban és utcán velünk szembejövő elrontott tetoválások, nem csoda, hogy tétovázunk a döntés előtt. De ne felejtsük el, hogy az igényes tetoválás megfelelő munkaeszközzel, kiváló festékkel és igazi szaktudással kapcsolható össze.

Tetováló gép: A Long Time Liner® professzionális, szinte orvosi műszernek megfelelő precizitással rendelkezik. Egyenletes mélységbe juttatja a festéket, nincs vérzés, nagyon vékony vonalak meghúzására is kiválóan alkalmas.

Festék: A Long Time Liner® festék a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel, semmi esetre sem okoz allergiás reakciókat. Bátran állíthatom ennyi év után, hogy még a legérzékenyebb bőrű hölgyeknél is kiválóan alkalmazható. Természetes hatást nyújt, szinte belesimul pasztellszíneivel a bőrbe.

Szaktudás:

A legelső momentum a tetoválandó bőrfelület előre megtervezése, rajzolása. Kikérem a vendég véleményét is a formáról, melynek minden esetben illeszkednie kell az adott archoz, és esztétikus kell, hogy legyen. A színérzék megléte is rendkívül fontos, hisz megannyi árnyalat közül kell kiválasztani a tökéleteset. Ezekkel tudom garantálni, hogy teljesen elégedett leszel, ha hozzám fordulsz vadonatúj sminktetoválásodért!