Lakásdekoráció Budapest: Medo Design Stúdió Bemutatkozás! Szőnyegtisztítás partner:

A tanácsadásunk egyelőre Pest megye és vonzáskörzetére szűkül le, de természetesen, ha igény lesz rá, akkor bővíteni fogjuk a szaktanácsadásunkat más területre vonatkozóan.

1. Merre találom meg a bemutatótermet, ahol személyesen is meg tudok ismerkedni a termékekkel?

A bemutatóterem Budapesten található, de pontosabb információkért ez ügyben legyen szíves tájékozódni a honlapunkon . A kapcsolat menüpont alatt megtalálhatja a keresett kérdésre a választ.

2. Tudok-e Önöktől online rendelni lakásdekorációs termékeket?

Igen, van lehetőség tőlünk online is rendelni. Amennyiben elfogad egy tanácsot: érdemes inkább ellátogatni a bemutatótermükbe, ahol megtekinthetik a teljes termékpalettát. Itt szintúgy meg tudják rendelni a kiválasztott darabot.

3. Ha online rendelek Önöktől, akkor szükséges regisztrálni?

Amennyiben Ön interneten keresztül rendeli meg a termékeket, például a zuhanylefolyókát, akkor nem szükséges regisztrálni. Azonban van egy általános szerződési feltételeket tartalmazó okmány, amit Önnek el kell fogadnia. Ezen felül csupán pár személyes adatra lesz szükségünk ahhoz, hogy Önnek maradéktalanul ki tudjuk szállítani a megrendelt árut.

4.A megrendelt termékek hogyan fognak hozzám eljutni? Futárszolgálat fogja azt kihozni?

Amennyiben Ön nem tudja személyesen átvenni a vásárolt terméket a bemutatótermünkben, mert például messze lakik, akkor termeszeseten van rá mód, hogy a csomag eljusson Önhöz. Ebben az esetben a GLS futárszolgálat fogja Önnek kivinni házhoz, melynek 3, 45 kg alatt plusz 1600 forintos költség kifizetéssel jár. A szállítási díjak változhatnak súly alapján is. Legyen kedves ezekről mindig pontosabb tájékoztatást kérni vagy a futárszolgálattól, vagy a munkatársunktól. Ez azért is fontos, mert jobb ezeket előre letisztázni, nehogy váratlanul érintse. Ha bruttó 300 000 Ft. fölött vásárolna, akkor nem számolunk fel plusz költséget a kiszállításért.

5. Ha online rendelek Önöktől, akkor mi számít például kicsi, és mi számít nagy csomagnak?

Kicsi csomag tartalmazhat például egy vázát, vagy egy tapétát. Nagyobb csomag tartalma lehet egy dekorációs elem, egy zuhanykabin. Amikor megrendeli tőlünk a termékeket, akkor van arra lehetőség, hogy a megrendeléshez megjegyzést fűz, akár a szállítási időpontra vonatkozóan. Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a beérkezett megrendeléseket nekünk fel kell dolgoznunk, ami általában a stúdió nyitvatartási ideje alatt lehetséges.Ha bármi kérdése van, nyitvatartási időben a kollégák bármikor rendelkezésére állnak. Minden esetben küldünk Önnek egy visszaigazol üzenetet, amelyben megtalálj azt a fontos információt,hogy kb. mikorra tudjuk kiszállítani a kért terméket vagy termékeket az Ön otthonába.