Szőnyegtisztítás és kárpittisztítás Budapesten környékén!

Szőnyegtisztítás, vegytisztítás, atkamentesítés
Szőnyegtisztítás és kárpittisztítás Budapesten környékén!

Szőnyegtisztítással foglalkozó üzemünkben, modern eszközök segítségével, szőnyeg-és kárpittisztítást, vegytisztítást, helyszíni padlószőnyeg és kárpittisztítást, atkamentesítést vállalunk. Ezek mellett vállaljuk még családi házak, irodák szőnyegtisztítását garanciával, helyszíni kiszállással, jutányos négyzetméter árakkal.

A szőnyeg anyagának megfelelő tisztítószerrel végzünk alapos, mélytisztítást, melynek eredményeképpen a por és atkák is teljeskörűen eltűnnek a szálakból. A padlószőnyegünk rendszeres tisztításával pormentes, allergén mentes, kellemes környezet alakítható ki.

Helyszíni kárpittisztítás

Garantáljuk a bútorfelületek kárpittisztítását, autókárpitok takarítását Budapesten és agglomerációjában, helyszíni kiszállással, igény esetén hétvégi munkavégzéssel. Válasszon minket, hogy megszabaduljon az allergiától, kellemetlen szagoktól, a szőnyegtisztítás és kárpittisztításnak köszönhetően.
Textíliák mosása, vasalása

Vállaljuk továbbá lakástextilek és törölközők mosását, ruhák tisztítását, szakszerű vasalását panziók, vendéglátóhelyek, valamint magánszemélyek részére egyaránt. Keressen minket bizalommal rendezvények után és a turisztikai szezonban is. A rendelkezésünkre bocsátott ruhákat tökéletesen tisztán, egyéni igény szerint vasalva, becsomagolva kapja vissza, oda-vissza szállítással.

Szakszerű szőnyegtisztítás és kárpittisztítás Budapesten és környékén, hívjon minket bizalommal!Kárpittisztítás és szőnyegtisztítás Budapesten

Bármilyen jellegű munkát ránk bízhat, a padlófényezéstől a szőnyegtisztításig. Családi házak, lakások, irodák, rendezvénytermek és gyártelepek takarítását vállaljuk egyedi árajánlattal, lehet szó rendszeres, vagy akár alkalmi megbízásról is. Amennyiben mindennapos takarításra, tisztításra vágyik otthonában vagy az irodában, keressen minket.

Szőnyegtisztítás, takarítás Budapest területén és vonzáskörzetében

Üzemi-és egyéb helyszíneken, az Ön otthonában vagy irodájában egyéni igények szerint!

Előfordulhatnak életünk során olyan időszakok, amikor a mindennapos takarítás feladatok bonyolultabbnak tűnhetnek. Senkinek sem egyszerű a mai rohanó világban, a sok teendők közepette a nehezen elérhető ablakok tisztítása, a régóta halogatott szőnyeg és kárpittisztítás, ezek mellett a nagy család ellátása. Mi éppen ezért tűztük ki célul családi házak és társasházak teljes takarítását Budapesten és környékén. Szolgáltatásainkat rugalmasság jellemzi, és rengeteg lehetőséget kínálnak azok számára, akik minket választanak.

A hagyományos takarítás mellett piperetakarítást vállalunk családi házakban is

Gőzölős, fertőtlenítős szőnyeg és kárpittisztítás és atkamentesítés

Rendezvények és felújítások utáni nagytakarítás

Kárpittisztítás, ablaktisztítás

A társasházak és lépcsőházak közös helyiségének nagytakarítása

Szolgáltatásainkat igyekszünk mindig az Ön igényeihez igazítani. Arra is van mód, hogy akár heti szinten ellátogassunk Önhöz, de ha évente szeretne szőnyegtisztítást vagy kárpittisztítást szakemberek segítségével, mi készséggel állunk rendelkezésére.