Kárpittisztítás profi gépekkel!

Ülőgarnitúra tisztítás éveleji AKCIÓ 2017. március 31.-ig!

Minden ülőgarnitúra tisztítása 7500Ft ingyenes kiszállással Budapesten. Akciós ár maximum 5 ülőfelületű ülőgarnitúrára vonatkozik. Minden további ülőfelölet+2000Ft. Az ár esetleges parkolási költséget nem tartalmazza! +36703132039

karpittisztitasbudapest.jpg

 

Kárpittisztító szolgáltatás több mint 20 év tapasztalatával!

ÁRAINK  AZ  OLDAL ALJÁN!   

Igény estén az Ön otthonában  szakszerűen megtisztítjuk padlószőnyegét, ülőgarnitúráját. Irodai szőnyegek tisztításában nagy gyakorlatunk van. Bármilyen kárpitos felület tisztítását vállaljuk, amit lehet vizes-mosószeres módon tisztítani. A textilek több, mint 90% -a tisztítható. Nagy rutinunk van folteltávolításban. Leragasztott padlószőnyeg tisztítást német technológiával és gépekkel végezzük. Rágógumit nyom nélkül ki tudunk venni!! Akár az autó kárpittisztítás -t is a megadott helyszínen elvégezzük.  Irodai székek  és ágybetétek tisztítását is vállaljuk. Igény szerint magas tisztítóhatású BIO minősítésű szerrel!  Pest megye területén dolgozunk.További információkért kérjük hívja  munkatársunkat a 06 70 313 20 39-es telefonszámon.

Milyen gyakran érdemes tisztíttatni?
Általában évente egyszer mindenképpen érdemes a kárpitos felületeket megtisztítani, de ez igénybevételtől és igényektől függően változhat.

Kárpittisztításnál eltűnik-e a poratka az adott textilből?
Alapos munkával igen. A poratka viszont hamar vissza tud települni olyan helyekre ahol az ember gyakran tartózkodik, mivel a lehulló hámsejtjeinkel táplálkoznak. Aggódni nem kell, rendszeres takarítással tisztán lehet tartani otthonunkat.

Folttisztítást házilag is megcsinálhatom?

Természetesen igen, de előfordulhat, hogy nem sikerül sem a foltot sem a szert eltávolítani a textilből. Utóbbi hatása:  fakíthatja a színeket és felgyorsíthatja az öregedési folyamatokat ami szakadáshoz vezethet. Ezenkívül, miután a tisztítószer nincs kiszívva a textilből, a későbbiekben beleül a por, amitől még csúnyább folt keletkezik.


Kutya vagy macska pisis lett a szőnyeg. Mit tegyek?

Nehéz ügy, mert az állatok ahol egyszer megtisztelik a szőnyeget utána szeretik ott újra megjelölni. Ez nekik természetes ösztön ami minket nem vigasztal és sok kellemetlenséggel jár. A tisztítás és szagmentesítés azért nehéz, mert a természetben a birtokhatár jelölést nem moshatja el az eső, magyarul víz nem oldja teljesen. Speciális tisztításra van szükség, de ehhez sok idő és áztatás is szükséges ami általában kielégítő eredményt hoz. A szag eltüntetése pedig igen viszonylagos, mivel amit mi nem érzünk azt egy kutya 20 szorosan jobb szaglásával még érezhet. Tehát a szagok 100 %-os eltávolítására garancia nincs, de nagyon sokat lehet rajta javítani. Véglül is a cél, hogy mi ne érezzük a szagot.

Tipp:Ha valami folt került az ülőgarnitúrára, legjobb ha egy megnedvesített ronggyal vagy törölközővel alaposan átdörgöli. Ne legyen túl vizes a törölköző és kevés mosószert lehet hozzá tenni. A folt eltávolítás akkor a legeredményesebb ha azonnal kezeljük.

Kárpittisztítás árak: a részletes árlistánk szerint, de jelentős mennyiség esetén vagy rendszeres megrendelésnél további kedvezményeket biztosítunk
Kárpittisztítás gőzzel: mostanában gyakori kérdés és a gőztisztítás leginkább konyhai alkalmazásban ideális, mivel a nagy hőmérséklet károsíthatja a szövetet. Előnye a gyors száradás, de nem minden esetben ajánlott a hagyományos kárpittisztítással szemben. A megrendelői tapasztalatok arról számolnak be, hogy textil esetén hatástalan, vagy ront a helyzeten.
Kárpittisztítás házilag: logikus gondolat, hogy mi magunk tisztítsuk meg ülőgarnitúránkat, de mivel gyakran még foltosabb lesz a bútor véleményünk szerint takarítógép nélkül nagy a kockázat. Sokszor megyünk ki olyan esetekhez amikor tökéletes eredményt már mi sem tudunk produkálni a nem megfelelő házi kárpittisztítás miatt.
Autó kárpittisztítás: Természetesen az autó kárpitját is meg tudjuk tisztítani, hiszen az sem különbözik a bútorok tisztításánál. Ehhez a legalkalmasabb időszak tavasz közepétől,ősz közepéig tart.
Kárpittisztítás szódabikarbónával, ecettel: a házi praktikák hasznosak lehetnek, de vegyük figyelembe, hogy a textilekből ki is kell öblíteni minden anyagot amit a kárpittisztítás során használunk.
Kárpittisztító szer: alapvetően minden olyan szer alkalmas ami ruházat tisztítására való. A foltok kezelése egyedi módszerekkel és szerekkel történik.
Kárpitisztítás referenciáink: Japán nagykövetség, Lengyel nagykövetség, Jazzy rádió, Biofilter Környezetvédelmi Zrt, Docler Holding, FKF Zrt., MÁV Zrt.,

Technológia: Vizes rendszerű német karcher ipari gépet használunk. Speciális foltkezelést alkalmazunk. Igény esetén teljesen lebomló bio tisztítószerrel is dolgozunk.

KÁRPITTISZTÍTÁS ÁRAINK:

Kárpittisztítás ülőfelületenként 2000Ft

Párnatisztítás: 500-1000Ft/db

Ágybetét kárpittisztítása 3000Ft/fekvő felület

PADLÓSZŐNYEG TISZTÍTÁS:     alaptisztítás 500Ft/nm 50nm-ig
Nagy mennyiségre jelentős kedvezmények: 

-200nm-ig a tisztítás 400Ft/nm
-200nm felett alaptisztítás 300Ft/nm
-500nm felett egyedi ár
-szagmentesítés felár:50Ft/nm bruttó

Kérje ingyenes próbatisztításunkat (100nm feletti megrendelés esetén), hogy a tisztítás minőségéről meggyőződjön!Az ár 6000Ft megrendelés felett tartalmazza a kiszállás költségét Bp.-en és minden más járulékos költséget, kivéve a gépkocsi parkolási díját!Ez alatt 2000Ft kiszállási költséget számolunk fel Bp.- en. Pestmegyén belül 3000Ft a kiszállási költség.ÜLŐGARNITÚRA TISZTÍTÁS:  általában típustól függetlenül ahány személyes annyiszor 2000Ft bruttó. Textilbőr felületeknél 2000Ft/ahány személyes.Ágybetét 30000Ft/ahány személyes.

IRODAI SZÉK: 500Ft/db bruttó -tól

BUDAPESTEN 6000Ft felett díjtalan kiszállás!!!