Kárpittisztítás profi gépekkel!

Ülőgarnitúra tisztítás AKCIÓ 2016 október 21.-ig!

Minden ülőgarnitúra tisztítása 6900Ft kiszállással Budapesten. Akciós ár maximum 5 ülőfelületű ülőgarnitúrára vonatkozik. Minden további ülőfelölet+2000Ft. Az ár esetleges parkolási költséget nem tartalmazza!

karpittisztitasbudapest.jpg

 

Kárpittisztító szolgáltatás több mint 20 év tapasztalatával!

ÁRAINK OLDAL ALJÁN!    TEL:06 70 313 20 39

Igény estén az Ön otthonában  szakszerűen megtisztítjuk padlószőnyegét, ülőgarnitúráját. Irodai szőnyegek tisztításában nagy gyakorlatunk van. Bármilyen kárpitos felület tisztítását vállaljuk, amit lehet vizes-mosószeres módon tisztítani. A textilek több, mint 90% -a tisztítható. Nagy rutinunk van folteltávolításban. Leragasztott padlószőnyeg tisztítást német technológiával és gépekkel végezzük. Rágógumit nyom nélkül ki tudunk venni!! Akár az autó kárpittisztítás -t is a megadott helyszínen elvégezzük.  Irodai székek  és ágybetétek tisztítását is vállaljuk. Igény szerint magas tisztítóhatású BIO minősítésű szerrel!  Pest megye területén dolgozunk.További információkért kérjük hívja  munkatársunkat a 06 70 313 20 39-es telefonszámon.

- Milyen gyakran érdemes tisztíttatni?
Általában évente egyszer mindenképpen érdemes a kárpitos felületeket megtisztítani, de ez igénybevételtől és igényektől függően változhat.

- Kárpittisztításnál eltűnik-e a poratka az adott textilből?
Alapos munkával igen. A poratka viszont hamar vissza tud települni olyan helyekre ahol az ember gyakran tartózkodik, mivel a lehulló hámsejtjeinkel táplálkoznak. Aggódni nem kell, rendszeres takarítással tisztán lehet tartani otthonunkat.

– Folttisztítást házilag is megcsinálhatom?

Természetesen igen, de előfordulhat, hogy nem sikerül sem a foltot sem a szert eltávolítani a textilből. Utóbbi hatása:  fakíthatja a színeket és felgyorsíthatja az öregedési folyamatokat ami szakadáshoz vezethet.


-Kutya vagy macska pisis lett a szőnyeg. Mit tegyek?

Nehéz ügy, mert az állatok ahol egyszer megtisztelik a szőnyeget utána szeretik ott újra megjelölni. Ez nekik természetes ösztön ami minket nem vigasztal és sok kellemetlenséggel jár. A tisztítás és szagmentesítés azért nehéz, mert a természetben a birtokhatár jelölést nem moshatja el az eső, magyarul víz nem oldja teljesen. Speciális tisztításra van szükség, de ehhez sok idő és áztatás is szükséges ami általában kielégítő eredményt hoz. A szag eltüntetése pedig igen viszonylagos, mivel amit mi nem érzünk azt egy kutya 20 szorosan jobb szaglásával még érezhet.

Tipp:Ha valami folt került az ülőgarnitúrára, legjobb ha egy megnedvesített ronggyal vagy törölközővel alaposan átdörgöli. Ne legyen túl vizes a törölköző és kevés mosószert lehet hozzá tenni. A folt eltávolítás akkor a legeredményesebb ha azonnal kezeljük.

Technológia: Vizes rendszerű német karcher ipari gépet használunk. Speciális foltkezelést alkalmazunk. Igény esetén teljesen lebomló bio tisztítószerrel is dolgozunk.

KÁRPITTISZTÍTÁS ÁRAINK:

Kárpittisztítás:     ülőfelületenként 2000Ft

Párnatisztítás: 200-900Ft/db

PADLÓSZŐNYEG TISZTÍTÁS:     alaptisztítás 500Ft/nm 50nm-ig
Nagy mennyiségre jelentős kedvezmények: 

-200nm-ig a tisztítás 400Ft/nm
-200nm felett alaptisztítás 300Ft/nm
-500nm felett egyedi ár
-szagmentesítés felár:50Ft/nm bruttó

Kérje ingyenes próbatisztításunkat (100nm feletti megrendelés esetén), hogy a tisztítás minőségéről meggyőződjön!Az ár 6000Ft megrendelés felett tartalmazza a kiszállás költségét Bp.-en és minden más járulékos költséget, kivéve a gépkocsi parkolási díját!
Ez alatt 2000Ft kiszállási költséget számolunk fel Bp.- en. Pestmegyén belül 3000Ft a kiszállási költség.ÜLŐGARNITÚRA TISZTÍTÁS:  általában típustól függetlenül ahány személyes annyiszor 2000Ft bruttó.Textilbőr felületeknél 2000Ft/ahány személyes.Ágybetét 2500Ft/ahány személyes

IRODAI SZÉK: 500Ft/db bruttó -tól

BUDAPESTEN 6000Ft felett díjtalan kiszállás!!!