Kanapé tisztítás és online marketing

Milyen a jó kanapé tisztítás

Amikor ülőgarnitúra vásárlásban vagyunk és különböző szempontok szerint osztályozzuk a bútorokat, sokan az egyik legfontosabb dolgot figyelmen kívül hagyják. Ez a szempont a tisztíthatóság, hogy hosszú éveken át rendszeres kárpittisztítással megőrzi e állagát, küllemét. Bizony nincs könnyű dolga aki e szempontot figyelembe véve próbál vásárolni, de kétség kívül egy fontos dolgot céloz meg. A divat bútorok színe gyakran világos ami magában hordozza sérülékenységét és gyenge kosztűrő képességét. Az üzletekben az eladók is csak a gyár által leírtakra hagyatkozhatnak jóhiszeműen.

kanapé tisztítás és online marketing Budapest

kanapé tisztítás és online marketing

A kárpittisztító tapasztalata már a gyakorlatból ered így sokkal pontosabb. Kárpittisztítás szempontjából a legrosszabb anyagok közé sorolható a pamut. Az elméleti előnye, hogy a bőrünknek kellemesebb, eltörpül amellett, hogy a folt csak frissen távolítható el belőle és még akkor sem 100%. Ezt követi a kevert szálas anyag ami csak egy kevéssel jobb, mint az előző, de mégis érezhető már a különbség. A kárpittisztítás szempontjából ugrásszerű hatásfok és látvány emelő anyag a műszál. Ezek a textilek már nagyon látványosan reagálnak a különböző kárpittisztító módszerekre. Általában a nagyon vékony műszálas kanapé tisztítása azért problémás, mert bár tisztítani éppen lehet, de az anyag túl vékony és hajlamos a kifeslésre vagy kiszakadásra.

A micro szálas és plüss jellegű anyagok strapabírók és tisztíthatók. Gyakran felülmúlják a méreg drága textilbőr kanapékat. A textilbőrről az a marketing terjedt el, hogy minden folt kijön belőle. A valóságban természetesen ez távolról sem igaz. Sok cég gyárt ilyen anyagot már és rendkívül nagy a minőségkülönbség. Itt egyértelműen a nevesebb cégek termékei a jobbak. Átkárpitozott textilbőr ülőgarnitúrán még nem találtam normális minőségű textilt. Az ágybetétek hasonlóan a bútorokhoz a műszálas huzat a legalkalmasabb a kárpittisztítás szempontjából. Bármennyire is szeretnénk, de ha tartós bútort szándékozunk vásárolni akkor a pamutot nem ajánlom.

Online marketing

Nagyon sok kanapé tisztító cég használja már az online marketing legmodernebb eszközeit. Ide tartozik a keresőmarketing is, amelynek az egyik legnagyobb hazai éllovasa az online marketing 101 ügynökség.