Szőnyegtisztítás korszerű technológiával egy szőnyegtisztító üzemben.

Korszerű technológiával végzett szőnyegtisztítás (szőnyegtisztító üzemben)

Szőnyeget azért választunk, hogy esztétikailag feldobja otthonunkat, irodánkat. Eleganciát ad, és jó benyomást kelt rólunk azokban is, akik belépnek hozzánk.

Nem is hinnénk mennyire fontos egy jól karbantartott és kitisztított szőnyeg. A heti rendszeres porszívózás eltünteti ugyan a porszemcsék egy részét, viszont mélyebben, a szövetrétegek belsejében megbújó szennyeződéssel, atkákkal már nem tudunk ilyen hatékonyan megszabadulni. Bérelhetők kárpit és szőnyegtisztítók, amelyek sajnos kevésbé jó hatásfokúak, ezek túlságosan eláztatják a szőnyegeinket, így az bedohosodhat, bepenészesedhet, a tisztítása nem lesz költséghatékony. Ez főleg azoknál merül fel, akik teljesen kezdők ezen a területen. Velünk ilyen nem fordulhat elő.

Szőnyegtisztítási szolgáltatásunk, a szőnyeg elszállítása nélkül is történhet, az Ön irodájában, otthonában, az Ön szeme láttára. Ehhez megfelelő szakembert is biztosítunk, aki legalább 10 év tapasztalattal rendelkezik. Tőle kiváló tanácsokat is kaphat. A leghatékonyabb tisztítás azonban az üzemünkben végzett mély mosás.

Korszerű technológiával, és a tisztításhoz szükséges mennyiségű vízzel dolgozunk, amit az erre kifejlesztett speciális berendezés nagy vákuum erejével eltávolít. Ennek köszönhetően sem a szőnyeg, sem a környezete nem fog elázni. A padló károsodása végett sem kell aggódnia. A szőnyeg tisztítását az eredeti helyén el tudjuk végezni. A száradási idő függ a szőnyeg vastagságától, szobahőmérsékleten ez kb. 4-8 óra. Emellett minden allergizáló anyagot szagot is eltávolítunk.

szőnyegtisztítás üzem

szőnyegtisztítás üzem

A kíméletes és egyben nagyon hatásos tisztításnak köszönhetően a szőnyeg színe és anyaga, újra ragyogó lesz. Pont olyan mint új korában.

A szőnyeg fajtájához mérten, professzionális tisztítógépünk, 70°C hőmérsékletre hevíti fel a vizet. Ehhez adjuk hozzá az allergénmentes Woolsefe minősítéssel rendelkező keveréket, melyet nagy nyomással a szőnyegbe juttatunk, majd ugyanilyen erővel vissza is szívunk. Így a szőnyeg átmosásra kerül. A mélyebben található állati szőr, zsír, olaj szag, egyéb szennyeződéseket is eltávolítjuk. Ezért nyújt többet ez a szolgáltatás a többi közismert technológiáktól.

Lúgos vagy egyéb savas kémhatású vegyszereket egyáltalán nem alkalmazunk, mert azok károsítják az anyagot, fakíthatják a színeket, és allergiát is okozhatnak. Lakáson vagy irodán belül, kárpitozott buszon, hajón, repülőn, szakembereink a már megtisztított felület védelme érdekében lábzsákot használnak.